torsdag 21. februar 2013

På tide å legge seg...jeg skal "bare"..


Nå er det på tide å legge seg.. jeg skal bare ditt og datt, også skal jeg bare skru av mac´en. Skru av sa du? Ja så blir det litt surfing på nettet og vips så var det en time senere på kvelden natta....

Flere som kjenner seg igjen?

Men NÅ er det natta. I morgen er den etterlengtede en dags vinterferien kommet for tur. Her blir det fin frokost, bading, kafè og is! Gjett om storebror i huset gleder seg. Jeg tenker at det er bedre å ta kosedager med ungene hver for seg. Da blir det ekstra stas. I tillegg må jeg innrømme at alt blir mer idyllisk både for barna og meg. Vi slipper den ellers så slitsomme søskenkjærligheten (jfr.krangling/Sjalusi) og de får min fulle oppmerksomhet en hel dag. En vinn - vinn situasjon.

God natt fra meg.

ps. har dere vært inne på CasaKaos sin blogg? Jeg har først kommet inn på bloggen hennes denne uka via mammadamen sin blogg (som også er en knakende fin blogg). Så ta turen innom å senk skuldrene. I tillegg er den 100% garantert fri for rosablogging.

http://www.casakaos.no/

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...